Späť na blog
Podujatia

Profesia Days: Veľtrh práce s tech a business workshopmi od Skillmea

Skillmea
12.05.2023
5 minút čítania
Profesia Days: Veľtrh práce s tech a business workshopmi od Skillmea
Získať svoju vysnívanú prácu sa môže zdať ako výzva, ale my sme tu, aby sme ti pomohli. Ak hľadáš nové kariérne príležitosti v oblasti technológií a podnikania, tu je tvoja šanca! Radi by sme ťa pozvali na najväčší veľtrh práce Profesia Days, ktorý sa koná 16. - 17. mája 2023 v Bratislave.

Profesia Days je miestom, kde sa stretávajú talentovaní jednotlivci a popredné spoločnosti a organizácie.

Workshopy so Skillmea

Čo môžeš očakávať na Profesia Days? Workshopy, ktoré sú zamerané na oblasť technológií a podnikania, sú skvelou príležitosťou získať nové znalosti a skúsenosti od známych odborníkov. Nech už si technický nadšenec, ktorý sa chce zlepšiť v oblasti programovania, alebo ambiciózny podnikateľ, ktorý sa chce naučiť úspešné stratégie, na Profesia Days nájdeš Skillmea workshopy, ktoré sú zamerané na najnovšie trendy. Budeš mať príležitosť získať cenné informácie o súčasných trendoch v odvetví a spoznať najnovšie postupy, ktoré ti môžu pomôcť vo vývoji kariéry.

Program Skillmea

V technologických workshopoch získavaš cenné informácie a nástroje, ktoré ti pomôžu rozšíriť tvoje technické zručnosti a vyčnievať na trhu práce. Od programovacích jazykov až po najnovšie trendy v oblasti IT, tieto workshopy ťa povzbudia, aby si sa neustále zdokonaľoval a pripravil sa na nasledujúcu fázu svojej kariéry.

Business workshopy sú pre tých, ktorí túžia poznávať tajomstvá úspechu v podnikaní. Tieto workshopy ponúkajú príležitosť naučiť sa stratégie, taktiky a postupy od skúsených manažérov a podnikateľov. Od budovania silných tímov až po účinné riadenie projektov, tieto workshopy ti poskytnú náhľad na to, ako dosiahnuť vynikajúce výsledky vo svojom podnikaní.

Tech workshopy, 16.5.2023 - utorok

11:00 – 12:00
Využi/e AI/ML v DevOps
Michal Hucko / Informatikkasmisom.sk

13:00 – 14:00
Syntetické dáta a AI: Trénovanie neurónovej siete
Marek Šebo / Cognexa

15:00 – 16:00
Ako zachraňujeme životy vďaka AI
Boris Vavrík / Powerful Medical

17:00 – 18:00
Najväčšie výzvy tvorby VR hier
Miroslav Beka / Fono Labs
Tech workshopy na Profesia Days
Tech workshopy na Profesia Days

Business workshopy, 16.5.2023 - utorok


11:00 – 12:00
Ako získať prvý job v IT?
Roman Hraška / brm.sk, robweb.sk

13:00 – 14:00
Cesta od nápadu po funding? Ako na to?
Peter Pašek / Startup akcelerátor - aceon.io

15:00 – 16:00
Growth marketing strategy
Milan Novotný / Cloudtalk

17:00 – 18:00
Čo aktuálne funguje na sociálnych sieťach?
Barbora Jozefikova / Triad
Business workshopy na Profesia Days
Business workshopy na Profesia Days

Tech workshopy, 17.5.2023 - streda


11:00 – 12:00
Kryptomeny pre podnikateľov
Juraj Bednár / juraj.bednar.io

13:00 – 14:00
DeFi ako budúcnosť investovania
David Štancel /Blockchain Slovakia

15:00 – 16:00
Ako môže pomôcť AI programátorom pri vývoji softwaru
Jozef Kováč / Ayanza
Tech workshopy na Profesia Days
Tech workshopy na Profesia Days

Business workshopy, 17.5.2023 - streda

11:00 - 12:00
Najčastejšie chyby začínajúcich startupov
Veronika Radobicka a Oliver MajdÚch / Warper akcelerátor

13:00 – 14:00
Ako využiť AI v marketingu?
Peter Šebo / PS:Digital

15:00 – 16:00
Cesta profesionálneho Krypto tradera
Jakub Kralovanský / Trader 2.0

Business workshopy na Profesia Days
Business workshopy na Profesia Days
*zmena programu vyhradená

Stretnime sa osobne


Profesia Days je viac než len veľtrh práce. Je to priestor pre vzájomné pripojenie, budovanie profesionálnych sietí a stretávanie sa s rovnako zmýšľajúcimi ľuďmi.

Čo by si teda mal očakávať na Profesia Days okrem skvelých workshopov? Budú tam prítomné popredné technologické a podnikateľské spoločnosti, ktoré sú pripravené investovať do talentu a ponúknuť ti úžasné pracovné príležitosti. Budeš mať možnosť stretnúť sa s ich zástupcami, predstaviť sa im a zdieľať svoje profesionálne ambície. 

Toto je tvoja šanca ukázať svoj potenciál a nadviazať vzťahy s relevantnými ľuďmi vo svojom odbore. Nech už si začínajúci profesionál, skúsený odborník alebo študent, Profesia Days ti otvára dvere ku mnohým príležitostiam.

📅 Dátum: 16. - 17. máj 2023
🕒 Čas: 10:00 - 18:00
📍 Miesto: Stará tržnica, Bratislava

Tešíme sa na tvoju účasť na Profesia Days! Nech je to tvoj krok smerom k úspechu v oblasti technológií a podnikania!
Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by ťa zaujímať

Čo má spoločné Picasso a WordCamp Košice 2020?
Podujatia
26.02.2020
Skillmea

Čo má spoločné Picasso a WordCamp Košice 2020?

WordCamp je nezisková konferencia, ktorá sa organizuje v 75-tich mestách po celom svete. Je určená najmä fanúšikom redakčného systému WordPress, zároveň však má značný presah do marketingu, podnikania i osobného života. Rozvíja vedomosti a zručnosti, ktoré sú v dnešnej IT dobe veľmi žiadané.  Pablo Picasso bol významný umelec 20. storočia, ktorý mal mnoho talentov. Možno o nich zo začiatku ani nevedel, no postupným tvorením a rozvíjaním sa z neho stal maestro. Tak ako Picasso, aj ty máš v sebe rôzne talenty, no musíš ich objaviť a rozvíjať.[Image]   Vďaka konferencii WordCamp Košice 2020 máš možnosť získať vedomosti a zručnosti o používaní a škálovaní systému WordPress, spoznať príbehy ľudí z WordPress komunity, môžeš sa stať súčasťou tejto komunity - objav a rozviň svoj #wordpresstalent.  „Tretí ročník WordCampu v Košiciach so sebou opäť prináša nové zmeny, ktorými sa snažíme zvyšovať úroveň konferencie. Jednou z tých väčších sú nové priestory – Kasárne/Kulturpark. Tie sa nachádzajú v centre mesta, iba pár minút chôdze od Hlavnej ulice.“, uviedli organizátori konferencie.  Už 16.mája ťa v priestoroch Kasární/Kulturpark čakajú zaujímavé prednášky i workshopy z rôznych oblastí tvorby, používania či propagácie webu. Tematické okruhy prednášok a workshopov sa budú striedať, takže ak si napr. hardcore dev, budeš mať program vystaraný na celý deň.  Learn2Code má rado WordPress a preto sme hrdým partnerom tejto konferencie. Ahoj a vidíme sa 16.5.2020 v Košiciach na WordCampe.
EU Code Week:  Európsky týždeň programovania
Podujatia
06.10.2019
Skillmea

EU Code Week: Európsky týždeň programovania

V dňoch 5. – 20. októbra 2019 vrcholí siedmy ročník Európskeho týždňa programovania, tzv. EU Code Week. Dobrovoľníci z radov učiteľov, inštitúcií a nadšencov z viac ako 70 krajín sa budú snažiť prostredníctvom aktivít predstaviť nové vzdelávacie možnosti a materiály, aby tak zvýšili záujem o programovanie a zatraktívnili jeho výučbu.  Prečo sa zapájame aj my?Hodiny informatiky na základných a stredných školách sú nie vždy vedené zábavnou a pútavou formou. Len si spomeň na tie svoje. Digitálna gramotnosť sa však pre uplatnenie na trhu práce stáva kľúčovou a o tom, akú úlohu by mala zohrávať vo vzdelávaní nie je potrebné viesť diskusie. Niečo o tom vieme aj v Learn2Code, kde sa sa nás denne obracajú ľudia s otázkou, kde s programovaním začať. Preto sme sa aj my s podporou spoločnosti Google opäť stali súčasťou iniciatívy EU Code Week, aby sme podporili digitálne vzdelávanie na školách a pomohli deťom rozvíjať znalosti a zručnosti, ktoré im pomôžu realizovať nápady a uľahčia orientáciu v digitálnom svete. Ak sa v ňom totiž budú správne orientovať už teraz, budú lepšie pripravení využívať jeho prínosy a čeliť jeho nástrahám.[Image] Tento rok sa s Learn2Code vydávame na východ Slovenska do Košíc a okolia, kde sa prostredníctvom workshopov budú môcť deti na viacerých základných školách zoznámiť s programovaním v prostredí Scratch, ktorý sa vďaka svojej jednoduchosti výborne hodí na výučbu programovania, vytváranie interaktívnych hier a animácií. Okrem Scratchu máme pre deti pripravené aj zážitkové hodiny s robotmi Ozobotmi a programovanie hier v jazyku JavaScript pre pokročilejších. Tento rok sme spojili sily aj s leadership programom Teach for Slovakia a niektoré ukážkové hodiny zorganizujeme na školách zapojených do TfS. Ak chceš vedieť, ako to na takom našom workshope vyzerá, môžeš si pozrieť tento zostrih z roku 2016. Ako sa môžeš zapojiť?Európsky týždeň programovania je nezávislá iniciatíva dobrovoľníkov s podporou Európskej komisie, do ktorej sa môže zapojiť ktokoľvek, teda aj ty. Môžeš byť učiteľ, viesť programátorský krúžok alebo sa skrátka dobrovoľne angažovať v digitálnom vzdelávaní. Stačí, ak usporiadaš programátorskú aktivitu #CodeWeek a pridáš ju na mapu na stránke codeweek.eu. Na stránke navyše nájdeš návod a propagačné materiály, ktoré ti s realizáciou pomôžu. Ak si na niečo podobné netrúfaš, môžeš túto akciu podporiť aj použitím hashtagu #codeweek. 
ReactiveConf 2019: piaty ročník konferencie mieri opäť do Prahy
Podujatia
24.09.2019
Katarína Kučáková

ReactiveConf 2019: piaty ročník konferencie mieri opäť do Prahy

Piaty ročník konferencie ReactiveConf 2019 mieri do Prahy,aby opäť priniesla prehľad najnovších technológií z prostredia programovania a software developmentu. Chceš odkryť tajomstvo spoločností ako sú Zeit, Google, Brave, Cypress a ďalšie? Čo pre teba tento rok organizátori pripravujú?  Čakajú ťa 3 nabité dni prednášok, workshopov, panelových diskusií, ktoré zaklincuje záverečná párty. Tentokrát sa organizátori snažili presiahnuť rámec React, Angular or Vue a rozšíriť diskusiu na ďalšie prvky ekosystému ako sú ReasonML, Elm, Clojure or Nuxt.js. Dva dni konferencie + festivalový deňReactiveConf sa koná od 30.októbra do 1.novembra 2019 v priestoroch Forum Karlin v centre Prahy. Prvé dva dni sú konferenčné, na 4 stagoch budú prebiehať prednášky, panelové diskusie a tzv. lightnings talks (krátke niekoľkominútové prednášky a prezentácie). Zo 60 speakerov spomeňme namakaného softwarového inžiniera Davida Nolena, Briana Holta z Microsoftu so svojou prednáškou o základoch futuristického kódu a podobne. Tretí, festivalový deň, je venovaný predovšetkým workshopom - čaká ich na teba viac než 15, program bude doplnený o prednášky a na záver odštartuje afterparty, ktorá sa prehupne  až do ďalšieho dňa. Pre koho je konferencia určená?Je určená pre teba, ak programuješ alebo sa zaujímaš o nové technológie. Vypočuješ si novinky zo sveta front- a back-endu, mobilných aplikácií, medzitým môžeš pri káve a občerstvení networkovať. Tento rok sa očakáva viac než 1300 účastníkov. Kde zohnať lístky?Lístky zoženieš priamo na stránke ReactiveConf až do 29.10. 2019. Ak navyše pri platbe zadáš kód "Learn2code", získať 20% zľavu na individuálny lístok.[Image]

Nezmeškaj info o nových kurzoch a špeciálnych ponukách