Späť na blog
Ostatné

Skillmea kariéra: Copywriter/ka junior

Skillmea
07.04.2023
1 minúta čítania
Skillmea kariéra: Copywriter/ka junior
Hľadáme copywritera/ku.  🔎 Mal by si byť kreatívny, s dokonalou znalosťou slovenského jazyka a gramatiky. Dôležitá je aj tvoja chuť pracovať a vzdelávať sa. Pridaj sa k nám.

Čo bude primárna náplň tvojej práce?

👉 písanie článkov na náš blog
👉 vytváranie kreatívneho obsahu podľa aktuálneho zadania a potrieb
👉 korektúra textov podľa potreby

Koho hľadáme

✅ Zaujímaš sa o niektoré z tém programovania, marketingu, dizajnu, nových technologických trendov, kryptosveta či osobného rozvoja.
✅ Orientuješ sa v online marketingu a jeho prostredí, bavia ťa nové technológie.
✅ Slovenská gramatika a štylistika na jednotku, články po tebe nebudeme kontrolovať.
✅ Pošli nám ukážky prác (obsahu), ktoré si v rámci copywritingu vytváral/a alebo vytváraš.

Znalosť jazyka

▪ slovenský - C2 - expert
▪ anglický - A1 - úplný začiatočník

Mzda

Pozícia je vhodná pre vysokoškolákov a plat je od 4 € / hod. Práca aj na home office alebo z nášho kanclu.

Prečo si vybrať nás

🌐 Sme online vzdelávacia a kariérna platforma Skillmea. Máme najväčšiu ponuku online kurzov na Slovensku a v Čechách. 👉 Prístup získaš ku všetkým z nich.
🏢 Sedíme v office v Petržalke, kde budeš mať super podmienky na prácu. Budeš mať flexiblilný pracovný čas a možnosť pracovať aj z domu. Tešíme sa na teba.

Dodatočné informácie

📧 Pošli nám svoje portfólio prác, životopis alebo link na LinkedIn profil a dohodneme si online stretnutie, následne aj osobný pohovor a tam si povieme viac o pozícii.
Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by ťa zaujímať

Skillmea kariéra: Junior social media specialist
Ostatné
16.02.2023
Marián Kristeľ

Skillmea kariéra: Junior social media specialist

Ahoj 👋 Si nadšenec pre Instagram a TikTok? Rád(a) vytváraš príspevky na sociálnych sieťach? Chceš pracovať pre úspešnú vzdelávaciu platformu? Hľadáme práve teba 🙂 Náplň práceHľadáme nadšeného človeka pre sociálne siete a digitálnu reklamu. Mal by si byť kreatívny, s dokonalou znalosťou slovenského jazyka a gramatiky. Dôležitá je aj tvoja chuť pracovať a vzdelávať sa. Pridaj sa k nám. Čo bude primárna náplň tvojej práce? 👉 tvorba obsahu na Instagram a TikTok 👉 príprava a publikácia príspevkov na sociálne siete 👉 príprava a realizácia digitálnej stratégie 👉 reporting výsledkov Koho hľadáme✅ Hľadáme nadšenca pre marketing a sociálne siete. Mal/a by si mať skúsenosti s tvorbou rôznych formátov príspevkov na Instagram alebo TikTok. ✅ Orientuješ sa v online marketingu a jeho prostredí, bavia ťa nové technológie. ✅ Aspoň trochu ovládaš Photoshop, Figmu či iný grafický nástroj. Ak vieš aj postrihať video, je to paráda. ✅ Slovenská gramatika a štylstika na jednotku, príspevky po tebe nebudeme kontrolovať. ✅ Nemal/a by si sa báť aj vystupovať pred kamerou, natočiť reelsko, vyspovedať hostí v podcastoch. Skrátka byť extrovert. ✅ Pošli nám ukážky prác (obsahu), ktoré si v rámci social media vytváral/a alebo vytváraš. Čo by si mal/a vedieť📱 Instagram - pokročilý 🎯 Marketing - mierne pokročilý 🧑‍🎨 Photoshop - začiatočník Prečo si vybrať nás🌐 Sme online vzdelávacia a kariérna platforma Skillmea. Máme najväčšiu ponuku online kurzov na Slovensku a v Čechách. 🚀 Dáme ti príležitosť starať sa o náš Instagram a časom aj TikTok, budeš môcť svoje nápady realizovať v praxi a výsledky tvojej práce bude reálne vidieť. Sme otvorení novým nápadom a radi ti zveríme zodpovednosť za naše sociálne siete. 🏢 Sedíme v office v Petržalke, kde budeš mať super podmienky na prácu. Možnosť pracovať aj z domu. Tešíme sa na teba. Kontakt📧 Pošli nám svoje portfólio prác, životopis alebo link na LinkedIn profil a dohodneme si online stretnutie, následne aj osobný pohovor a tam si povieme viac o pozícii.
Skillmea kariéra: Video editor - strihač
Ostatné
27.12.2022
Marián Kristeľ

Skillmea kariéra: Video editor - strihač

Ahoj 👋 Rozširujeme náš video tím a hľadáme človeka, ktorý vie strihať a animovať videá. Chceš sa dozvedieť viac o tejto pozícii? Čítaj ďalej. Náplň práce✂ Tvojou náplňou práce bude primárne strih a animácia vzdelávacích videí do videokurzov, ktoré produkujeme. Máme vytvorený vlastný dizajn manuál k strihu a animácii, ale uvítame aj tvoju iniciatívu a nápady, ako videokurzy zlepšovať. 🎥 Určite ťa radi zapojíme aj do tvorby reklamných videí či podcastov, videí na sociálne siete (reels, shorts) a tvorbe video obsahu pre Skillmea. 🙏 Náš video tím pozostáva z video editorov, kameramanov a ďalších ľudí, ktorí ti radi v začiatkoch pomôžu a zaučia ťa. 💶 Mzdové podmienky: plat sa odvíja od pracovných skúseností a skillu, mzda od 800 Eur. Koho hľadáme✅ Dobré skúsenosti so strihom v Adobe Premiere Pro alebo inom programe (napr. DaVinci Resolve). ✅ Vieš spraviť aspoň základné animácie v Adobe After Effects. ✅ Znalosť práce v Adobe Photoshop a Adobe Illustrator. ✅ Chuť zdokonaľovať sa a učiť sa nové veci. Zručnosti⏩ Adobe Premiere Pro - mierne pokročilý až pokročilý ⏩ Adobe After Effects - začiatočník ⏩ Adobe Illustrator - začiatočník až mierne pokročilý ⏩ Adobe Photoshop - začiatočník až mierne pokročilý Čo robí Skillmea?🌐 Sme online vzdelávacia a kariérna platforma Skillmea. Máme najväčšiu ponuku online kurzov na Slovensku a v Čechách. 🚀 Dáme ti príležitosť učiť sa mnoho nových vecí o strihu a postprodukcii videí, budeš môcť svoje nápady realizovať v praxi a výsledky tvojej práce bude reálne vidieť. Sme otvorení novým nápadom a radi ti zveríme zodpovednosť za naše videokurzy či kampane. 🏢 Sedíme v office v Petržalke, kde budeš mať super podmienky na prácu. Možnosť pracovať aj z domu. Ako sa prihlásiť?📧 Pošli nám svoje portfólio prác, životopis alebo link na LinkedIn profil, pošleme ti krátky projekt na prestrihanie a potom si dohodneme osobný pohovor. Tešíme sa na teba.
Zhrnutie roku 2022: Aké kurzy mali najväčší úspech?
Ostatné
22.12.2022
Nikola Kulová

Zhrnutie roku 2022: Aké kurzy mali najväčší úspech?

Za rok 2022 vychovala Skillmea tisíce absolventov kurzov. Ktoré boli tie najúspešnejšie? Pozrime sa na rebríček: 1. Webrebel 1: HTML, CSS & JavaScriptKurz pod vedením Yablka. Kurz obsahuje viac ako 120 kvalitných videotutoriálov. Je prínosným pre každého, kto sa chce naučiť kompletný webdesign. 2. Základy programovania a OOPKurz je vhodný pre ľudí, ktorí sa chcú posunúť k objektovo-orientovanému programovaniu (OOP) a programovaniu webových aplikácií. 3. Python pre začiatočníkovOnline kurz Python pre začiatočníkov je určený pre každého, kto by chcel začať programovať v Pythone. Je to jeden z najjednoduchších nástrojov pre začínajúcich programátorov. 4. SQL databázy: MySQL a SQLite 5. JavaScript a ES6 6. Základy social media marketingu na Facebooku a Instagrame 7. Microsoft Excel 8. Webrebel 2: PHP a MySQL 9. Manuálne testovanie 10. Anglická gramatika pre začiatočníkov Podľa hodnotení si študentov získal najviac kurz Teória modernej etiky, Copywriting pre začiatočníkov, či Základy online marketingu. Pohybuješ sa v oblastiach marketingu, programovania, grafiky a chceš sa stále posúvať vpred? Kurzy môžeš teraz okrem seba zakúpiť blízkym aj ako darček v podobe darčekovej poukážky.

Nezmeškaj info o nových kurzoch a špeciálnych ponukách