Späť na blog
Novinky

4 nové online kurzy

Skillmea
03.09.2019
3 minúty čítania
4 nové online kurzy
Tento týždeň ti na Learn2Code prinášame 4 nové kurzy, v ktorých sme dali priestor niekoľkým novým témam. Sú to online kurzy zamerané predovšetkým na soft skills, spestrením je určite šachový kurz so slovenskou jednotkou Jánom Markošom. Zaujalo? Prečítaj si krátke predstavenie kurzov v článku.

Prezentačné zručnosti - základy

Ak aj ty mávaš roztrasené kolená vždy, keď máš vystúpiť na pódium alebo prezentovať svoj nápad pred skupinou ľudí, mal by si zamerať pozornosť na tento kurz.  Nikto ako rečník z neba nespadol, aj ty sa máš možnosť osvojiť si a zdokonaliť svoje prezentačné zručnosti tak, aby si pri vystupovaní pôsobil/a sebavedome. 
Čo máš robiť pri vystupovaní s rukami, kam sa pozerať a ako pracovať s publikom ti vysvetlí Andrej Mažáry – líder Slovenských Toastmasters (globálna organizácia venujúca sa rečníctvu) a stredoeurópsky šampión v rečníckych improvizáciách. 
 

Ako rozmýšľať pri fotografovaní

V ponuke máme mnoho kurzov zameraných na technickú stránku fotografie. Vytvoriť dobrú fotku však nie je len vecou kompozície a techniky, fotka by mala byť nositeľom príbehu, emócie, ktorú chce fotograf zachytiť. 
Učiť sa budeš od troch úspešných a oceňovaných fotografov, ktorí sa venujú predovšetkým dokumentárnej a reportážnej fotografii. Každý z nich ti poskytne vlastný pohľad na postupy a techniky, ktoré pri fotení používajú, ako pracujú s objektom,s rôznymi zdrojmi svetla, prezradia ti kompozičné tipy a nápady.
Kurz je určený tebe, ak už máš zvládnuté základy práce s fotoaparátom, možno uvažuješ nad fotením ako svojím živobytím a hlavne chceš tvoriť fotky, ktoré budú výnimočné. 


Kurz podnikania - ako začať

Kurzom ťa bude sprevádzať osem zakladateľov a CEO úspešných slovenských firiem. Tým myslíme značky ako Tuli, CURAPROX, daren & curtis, VISIBILITY, Be Cool a ďalšie.
V tutoriáloch sa s tebou podelia o svoje skúsenosti, Know-how a zodpovedajú dôležité otázky, nad ktorými možno uvažuješ aj ty. Ako myšlienku premeniť na realitu, nápad na fungujúci biznis? Ako vieš odhadnúť jeho úspech? Akú rolu hrajú brand, firemná kultúra či hodnoty firmy? Vysvetlia ti aj plusy a mínusy partnerstva v podnikaní, ako a kedy prijímať nových zamestnancov a čo robiť, ak by to celé nevyšlo.


Šach (Coming soon)

Dlhoročná šachová jednotka na Slovensku Ján Markoš odhaľuje svoje šachové majstrovstvo. Uč sa od neho o šachových stratégiách, taktikách či sile jednotlivých figúr. Objavíš strategické a taktické postupy, o ktorých si možno doteraz nevedel.
Kurz je určený mierne a stredne pokročilým šachistom. Či už rozohrávaš šachové partie online alebo zoči-voči, tento kurz ťa dostane na vyššiu úroveň.

Našiel si kurz, ktorý ťa zaujal a bude pre teba prínosným? Ak máš prípadne návrh na ďalšie témy kurzov, ktoré by si v Learn2Code uvítal, napíš do komentára.


Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by ťa zaujímať

Vyhlásenie výsledkov súťaže #studujonline je tu!
Novinky
17.05.2019
Skillmea

Vyhlásenie výsledkov súťaže #studujonline je tu!

Aj ty si nám v uplynulých troch týždňoch poslal kreatívny príspevok, ako študuješ niektorý z našich kurzov? Čítaj teda ďalej a možno sa nájdeš medzi výhercami! V prvom rade ďakujeme za všetky vtipné a kreatívne príspevky, ktoré dokázali, že študovať sa dá naozaj odkiaľkoľvek. Zároveň nás prekvapilo, že niektorí chceli vyhrať až tak veľmi, že sa uchýlili k nečestným praktikám získavania interakcií. Mnohí účastníci súťaže si nakúpili "fake lajky" z Ázie a iných exotických destinácií. Považujeme to za nefér. A hoci sme mali v pravidlách súťaže uvedené, že vyhrá post s najväčším počtom interakcií, rozhodli sme sa to zmeniť. Určite je to aj naša chyba, priznávame, poučili sme sa. V budúcnosti už víťazov nemôžeme hľadať zmanipulovateľnou cestou. O konečnom poradí v súťaži #studujonline sme rozhodli interným hlasovaním, o víťazoch tak rozhodol náš tím Learn2Code a naši lektori. Kocky sú hodené, poďme na výsledky! 1. miesto: iPad + ročné predplatné online kurzov                                           2. miesto: ročné predplatné online kurzov                                              3. miesto: 3-mesačné predplatné online kurzov    Ak si medzi výhercami, gratulujeme a ešte dnes ti napíšeme správu na Instagrame a dohodneme sa na prevzatí výhry. Keď si sa zapojil/a, ceníme si tvoju snahu a ďakujeme za príspevok. Ak sa ti aj nepodarilo vyhrať, určite nezúfaj a neprestávaj sa vzdelávať. Tvoje schopnosti sú koniec-koncov najväčšou výhrou, preto dnes na Learn2code nájdeš už viac ako 80 online kurzov!
🔥 SÚŤAŽ 🔥 #studujonline s Skillmea
Novinky
26.04.2019
Skillmea

🔥 SÚŤAŽ 🔥 #studujonline s Skillmea

Súťaž #studujonline s Learn2CodePatríš k tým, ktorým na učenie nezostáva veľa času, a preto využívaš každú voľnú minútu? Študuješ v MHD, v práci, pri bazéne či pri žehlení? Chceme to vidieť! Odfoť sa alebo urob video, ako študuješ a vyhraj iPad alebo predplatné Learn2Code online kurzov! Čítaj ďalej a dozvieš sa presné podmienky účasti v súťaži. Aké sú podmienky?1. Urob fotku alebo video, kde sa učíš  2. Postuj príspevok na Instagram alebo Facebook s hashtagom #studujonline  3. V príspevku tagni našu Facebook fanpage alebo instagramový profil Learn2Code Príspevky môžeš posielať do 15.05.2019, pričom vyhráva ten, ktorý získa najviac interakcií. Like. Share. Comment. Všetko sa počíta. A nezabudni. Čím netradičnejšie miesto alebo aktivitu si pre učenie nájdeš, tým viac ľudí svojím príspevkom zaujmeš. Výsledky zverejníme na Facebooku a Instagrame v piatok 17. mája 2019. Aké ceny môžeš vyhrať?1.  iPad + ročné predplatné online kurzov  2.  ročné predplatné online kurzov 3.  3-mesačné predplatné online kurzov[Image] Odteraz už výhovorky neplatia. Dokáž, že študovať sa dá všade a za každých okolností. Tešíme sa na tvoje kreatívne príspevky a každému držíme palce!
Pripravované online kurzy 1. kvartál 2019
Novinky
14.01.2019
Skillmea

Pripravované online kurzy 1. kvartál 2019

V prvom kvartáli 2019 pre teba chystáme viacero nových online kurzov. V tomto blogposte predstavíme tie najdôležitejšie novinky, na ktoré sa určite môžeš tešiť. Chystáme niečo z programovania, dizajnu, ale aj strihu videa. Java pre junior programátorovZavŕšenie trilógie kurzov zameraných na Javu od lektora Jara Beňa. Po online kurze zadarmo Java pre začiatočníkov sme sa pozreli na zúbok Jave pre pokročilých a v tomto treťom Java kurze sa naučíš všetko potrebné, aby si mohol začať pracovať ako junior Java programátor.[Image] UI dizajn v SketchiV tomto kurze nadviažeme na kurz Dizajn pre obrazovky a budeme sa už detailnejšie venovať UI dizajnu v parádnej aplikácii Sketch. Zistíš, čo všetko v Sketchi vieš robiť, aké má výhody oproti konkurenčným produktom od Adobe, ako navrhneš vlastný web alebo aplikáciu a zistíš, ako efektívne pracovať v Sketchi.[Image] Linux pre začiatočníkov IIMôžeš sa tešiť aj na pokračovanie kurzu Linux pre začiatočníkov. Pokročilejšie techniky a práca v Linuxe už bude pre teba malina. Plánujeme pre teba nachystať aj ďalší kurz na tému Linux, konkrétne Scriptovanie v Linuxe.[Image] Spring a Spring BootCieľom týchto online kurzov je poskytnúť základný prehľad o možnostiach frameworku Spring, s dôrazom na vývoj webových a REST-ful aplikácií. Spring je rokmi odskúšaná a overená alternatíva k JEE. Poskytuje jednoduchý, ale flexibilný programovací model, ktorý umožňuje efektívne vyvýjať robustné aplikácie v Jave. Kurz je ideálnym štartom pre tých, ktorí chcú začať využívať Spring vo svojich projektoch. [Image] Adobe Premiere RushAdobe Premiere Rush je cross-device aplikácia, pomocou ktorej vieš editovať videá. Pomocou Adobe Rush vieš nahrávať videá, upravovať ich, upravovať ich farbu, nahrávať a upravovať zvuk, pridať animované titulky a publikovať na sociálnych sieťach. Okrem desktopovej verzie aplikácie je k dispozícii aj mobilná verzia, v kurze vysvetlíme oboje. [Image] Adobe After EffectsPre začiatočníkov chystáme online kurz zameraný na Adobe After Effects, v ktorom ťa naučíme efektívne pracovať. Osvojíš si prácu s používateľským prostredím a jeho nástrojmi, naučíš sa animovať text a pracovať s hudbou, ovládaním vrstiev a módami prelínania.[Image] Ak ťa zaujímajú nejaké otázky na dané kurzy, smelo ich napíš do komentára. Budeme vďační aj za tipy na kurzy, ktoré by si na Learn2Code chcel vidieť.  A pokiaľ chceš nejaký online kurz s nami vytvoriť, určite nás neváhaj kontaktovať. Tešíme sa na teba!

Nezmeškaj info o nových kurzoch a špeciálnych ponukách